Volgers

zondag 13 februari 2011

Sunbonnet: Het is lang geleden.... A long time ago

Heel, heel lang geleden (ongeveer 2 jaar terug) maakte ik mijn eerste quilt.  Die heb ik nog nergens op mijn blog staan.  Het werd dan ook eens tijd om dat te doen :)  Ik verwerkte er leuke oude kantjes in en gebruikte mijn eigen creativiteit een beetje.  Door dit quiltje kreeg ik maar pas echt de smaak goed te pakken.  Hij heeft al ettelijke keren in de wasmachine gezeten, want onze katten zijn er gek op.

A long time ago (about two years ago) I made my first quilt.  Up to know it didn't find a place on my blog.  Therefor it was about time to show it off.  I used old laces and of course a little creativity.  Because of this quilt I got hooked.  It's been washed numerous times, because the cats are crazy about it.
4 opmerkingen:

 1. een heel leuke eerste quilt, die van mij is niet om aan te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep, hij is mooi veerle en die katten zijn precies gek op alles wat gequilt is, bij ons ook.

  Toch blijft zo'n eerste stuk iets speciaals hebben he.

  knufje mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even goed moeten kijken wat het was. Maar volgens mij zijn het Sunbunnet Suetjes? Lieve stofjes heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie allereerste quilt zeg! De eerste van mij is wel goed gelukt, maar de kleuren vind ik afschuwelijk..(geel met groen, en dat zijn absoluut niet mijn favoriete kleuren) Ik zat toen op een beginnerscursus en dan kreeg je er de lapjes bij. Maar die van jou is een plaatje, kan goed begrijpen dat de katten er ook dol op zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen