Volgers

dinsdag 17 januari 2012

Iets helemaal anders ... Something totally different

Tijdens de kerstvakantie maakte ik nog twee sjaals.  Een leuke rood/zwarte met roosjes en een eenvoudige grijze voor de feestdagen.
Ik ben benieuwd of jullie het mooi vinden.  Heb ze allebei ondertussen al vaak gedragen en ik heb de smaak goed te pakken nu.  Omdat ik bijna dagelijks een paar uren zit te wachten tijdens de zwemtrainingen van mijn dochter, is haken een mooi alternatief :)
During the holidays I also made two scarves.  A nice red/black with roses and a simple grey for our Christmas and New year parties.
I'm curious whether you like them or not.  In the meantime I've both worn them and I'm going for it now!  Because I almost daily have to wait in the swimmingpool for the training of my daughter, crochet is a nice thing to do.11 opmerkingen:

 1. I like the grey one best! Such nice work you have done.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze prachtig.
  Groetjes Fien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sjaals heb je gemaakt, beide mooi en beide prachtig van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi die sjaals en je huisjes ook.
  Groetjes Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. piep

  De grijze ben ik heleml verliefd op, die zg ik love ennis prahtig, de rode zl dat ongetwijfeld ook zijn,

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je met leuke dingen bezig. Je huisjes zijn erg mooi, en 15 cm, dat schiet lekker op, hoewel je natuurlijk wel weer grotere stukken aan elkaar moet zetten.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat schiet idd lekker op, en die stukjes zijn ook nog redelijk klein hoor :) Een mens heeft trouwens ineens zoveel reststofjes, dat deze er gemakkelijk uit kunnen! En zo moet ik er maar 1 per 2 dagen maken :) Maar dat ga ik toch niet kunnen volhouden hoor. Het is gewoon ontzettend leuk om mee te doen.

   Verwijderen
 7. Ik vind ze allebei prachtig, maar als ik een voorkeur zou moeten uitspreken dan vind ik de onderste het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je die mooi vindt :) Die gaat echt lekker vooruit om te maken ook. Het zijn veel losse steken. En het was erg leuke wol om mee te haken. Bedankt voor je post :)

   Verwijderen