Volgers

woensdag 6 februari 2013

Wat nu?

Langs deze weg wil ik jullie even laten weten waarom het zo stil is op mijn blogje.  Sinds november vorig jaar sukkel ik met een nekhernia, die eigenlijk heel koppig bleef en niet weg wilde gaan.
Na Nieuwjaar mocht ik een MRI-scan laten maken (op aanraden van de osteopaat) waaruit bleek dat er toch wel iets ernstigs aan de hand was.
Nog drie weken laten kon ik al bij Dr. Spreuwers terecht die me aanraadde om mijn nekhernia te laten opereren.  De situatie was niet ongevaarlijk omdat de hernia tot het midden van mijn ruggenmerg drukte en ik krachtverlies kreeg aan mijn linker hand.
Dus ... alle moed bijeengeraapt en een paar dagen later ging ik al onder het mes (29 januari).  Nu zijn we een weekje verder en de eerste dag zonder pijnstillers, maar nog wel met spierontspanners.  Echt goed voelt het nog niet maar ik heb dan ook een aantal weken revalidatie voor de boeg. DH en DD leggen me super in de watten... maar daar voel ik me wel wat raar bij ... ben het niet echt gewend om NIKS te kunnen doen...
Grote stukken quilten lukt dus niet (veel te zwaar), maar morgen ga ik me toch eens wagen aan een kleine stitchery.  Lukt het niet, dan zal ik nog maar wat TV kijken zeker, bah ... Dus het kan nog even stil zijn aan dit front.  Maar jullie horen me niet klagen hoor.  Er zijn ergere dingen in het leven dan dit!
Lieve groeten en hopelijk terug tot snel met wat nieuwe foto's ;)

5 opmerkingen:

 1. Hallo Veerle, wat een toestand, maar het beste is om het even rustig aan te doen, want als je te snel van alles gaat doen is ook weer niet goed.
  Heel veel sterkte en een spoedig herstel!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap, uit ervaring (mijn schoonzus) knap je weer op hoor!
  En eh, lekker TV kijken 9(er zijn mindere dingen)en niet direct alles willen!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe maar even leker rustig aan hoor! Een spoedig herstel en lieve groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel beterschap meid! en hopelijk binnenkort helemaal in orde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge zeg, wat zul jij je vervelend voelen! Heel veel sterkte met alles en hopelijk knap je snel weer op. Het allerbeste hoor ! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen