Volgers

zaterdag 18 januari 2014

Bee, quilten, haken en randje per week

Ik heb er een heerlijk gevulde en creatieve week opzitten.  Donderdag was  het mijn eerste les bij Naald en Draad in Schoten in 2014.  Heb lekker kunnen werken aan mijn blokken van Lynette.
Vrijdag dan heel onverwacht een bee met de three needles.  Was lang geleden, maar weer leuk en de tijd vloog weer voorbij.  We kregen van de host een leuk geschenkje:
Vrijdagavond dan wacht ik, net als zovele anderen op de nieuwe rijtjes van onze "crochet along 2014".  Deze week maar twee rijtjes, dus die waren snel gemaakt :)  Op zich niet slecht dat het elke week maar twee of drie rijtjes zijn, zo kan je er twee maken (zoals ik) en je ook nog met andere dingen bezig houden


 De blauwe maak ik met nieuwe wol en de andere met allemaal restjes.  

En dan hebben we op zaterdag "randje per week".  Een leuke fb-pagina waar ook massa's Belgen en Nederlanders elkaar wekelijks treffen voor hun 2 of 3 randjes.


Op deze manier houd ik nog voldoende tijd over om flink te quilten.  Daar laat ik volgende keer een foto van zien :)

Fijn weekend nog aan iedereen en toedels.

4 opmerkingen:

 1. Ik bewonder je dat je nog tijd hebt voor nog een deken te haken. Heb inmiddels 5x uitgehaald en ga het nog 1x uithalen, want ik maak van resten wol, allemaal net iets anders van dikte, dus moet ik goed uitkijken of het allemaal wel klopt. Met de randjes ben ik net begonnen, wordt wel erg mooi!!!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Veerle,

  jouw randjes zien er ook heel leuk uit. 't Is wel leuk om al die randjes te zien verschijnen in allemaal andere kleurtjes. Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat!!
  Fijne zondag,

  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep jij bent lekker bezig, drie dekens dus ??? verwacht je een heeeel koude Winter...grapje hoor knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen