Volgers

donderdag 6 februari 2014

Quilten, quilten, CAL en randje per week

Wat heb ik toch een leuk, druk handwerkleventje :)  Druk aan het quilten aan mijn Lynettetje en uiteraard elke week de Crochet along en het randje per week.
Mijn Lynette vordert traag want er zijn veel blokjes te quilten, maar het resultaat zal mooi zijn.  Dan nog een randje eraan en weer eentje klaar :)Elke week een paar rijtjes haken, lukt ook aardig, maar het gaat zoooo traag :)  Iedereen zegt het, maar ik denk toch dat het een goed idee is.  Zo houd je het langer vol en maak je het gemakkelijk af.  En ... elke week een verrassing!  Het leven kon slechter zijn héEn dan nog het randje per week (kruissteekjes) die telkens weer leuk zijn om te maken.  Daar kruipt toch net iets meer tijd in dan verwacht, maar wat zal het een prachtstuk zijn als het af is.  Dus zaterdag zit ik weer in aanslag met naald en draad!


En deze week deed ik mezelf ook een cadeautje.  Wachtte al sinds november vorig jaar op dit boek.  Omdat het maar niet binnenkwam in de winkel waar ik het bestelde, heb ik het zelf gedaan. Rechtstreeks bij Edition de saxe en 2 dagen later kreeg ik het thuis aan.  Super blij ben ik er mee.5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige quilt in wording! Leuk dat haken hé, trouwens het borduren ook erg leuk!!!
  Wat een mooi boek!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw dat boek lijkt me fantastisch mooi!!!!!! En met de werkjes komt alles dik in orde....mooi...mooi...mooi.... groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veerle, de vlijtige bezeige bij van alle markten thuis!
  groetjes Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piep, jij bent goe bezig, mooi, mooi...en dat boek wil ik dolgraag eens bekijken knuf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat er mij volgende keer aan denken Mieke, dan neem ik het mee.

   Verwijderen