Volgers

zaterdag 22 februari 2014

Druk, druk, druk ... maar nooit te druk om te handwerken!

Geen foto van het quilten dit keer, want de kat ligt er weer op!  Maar ik maak vorderingen.  Dus dan maar een foto van de kat op de quilt.  Wie herkent dit niet?


Ik krijg het ook elke keer moeilijk over mijn hart om hem er af te halen.  Dan maar verder doen met de crochet along.  Elke week vind ik ze mooier en mooier worden.
Gisterenavond om 23.30 uur waren ze weeral af.  Maar vandaag stond mijn randje per week weer online.  Die is ondertussen ook af, dus zal toch moeten overwegen om Russel van  mijn quilt te halen... oh dat vind ik zoooo zielig.  Zal nog maar even wachten...


Wat is handwerken toch ZALIG!!!!  Zal dan nog maar wat lapjes knippen. Dat moeten tenslotte af en toe gebeuren want anders kan ik niet patchen :)
Ben ondertussen aan een stitchery begonnen die ik cadeau kreeg van DD en haar vriend met Nieuwjaar.  Maar die houdt ik nog even geheim!  Hij is zooooo leuk, maar dan wil ik toch al wel iets meer laten zien.

Fijn weekend allemaal!!!
xxx

2 opmerkingen:

  1. Nou Veerle, knap dat je alles alweer af hebt, ik ben met de CAL in week 7 en de nieuwe randjes van vandaag moet ik nog aan beginnen. Wat is dat toch schattig, Russel ligt echt heerlijk! Geniet maar lekker van handwerken, doe ik ook!

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. piep hey needletje, zalig mooi je projecten en Russel die trekt er zich lekker niks van aan, zo herkenbaar
    knuf mieke

    BeantwoordenVerwijderen