Volgers

maandag 7 oktober 2013

Mug rugs, een sjaal en een Lynetje

Ja Julienne, je hebt gelijk, het is weer veel te lang geleden dat ik nog iets op mijn blog schreef.  Maar er waren verzachtende omstandigheden (vakantie, eerste jaar hogeschool jongste dochter, veel werk), enfin voor alles een excuus natuurlijk.  Hier ben ik weer.

Uiteraard heb ik ondertussen niet stilgezeten.  De workshop van de mug rug was heel leuk en al snel waren mijn 3 exemplaren af en ze zijn ook al eventjes in gebruik genomen :)Tijdens mijn weekje vakantie nam ik een haakwerkje mee.  Het moet een sjaal worden die ik hoop af te krijgen voor het grote feest van mijn ouders.  Op 1 november geven ze een feest voor hun 50-jarig huwelijk.  Dan moet ik toch iets moois hebben als accessoire niet?  Ik gebruik de mohair/silk van Katia.  Ik schat dat ik zo ongeveer 7 bolletjes nodig heb, dus niet echt een goedkoop sjaaltje, maar helemaal mijn ding!

En ... ook onze quilting bee bij Naald en Draad in schoten is terug begonnen.  Dus start ik met een nieuw project van Lynette.  Een klein stukje laat ik alvast zien:
6 opmerkingen:

 1. Je Scandinavian Christmas lijkt alleszins mooi gestart...
  Heb die al enkele keren gezien als die afgewerkt is en die is steeds zo verrassend mooi!
  Zelf heb ik die in pakket liggen voor ...tja ooit wel es ;-)
  Je sjaal...dat lijkt me ook wel een heel apart werkje...
  Heel mooi van steek!
  Veel plezier met al je werkjes en de groetjes, Nanske.X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met het 50 jarige huwelijk van je ouders! Die sjaal past er perfect bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je weer op het net te lezen. Fijne dag. Julienne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, daar is ze dan, wat mooi, je kerst-quilt!En je sjaal wordt erg mooi, wat een klus!Gefeliciteerd met het 50 jarig huwelijksfeest van je ouders.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen