Volgers

zaterdag 26 oktober 2013

Oude BOM en nieuw patroon van Lynette

Omdat ik vorige week de hele week ziek was en thuis zat, heb ik wel een beetje kunnen naaien.  Tussen het braken en hoesten door...  Zo kan een mens al eens proberen wat UFO's af te werken.  Bij de "stitched by me" van Lynette Anderson begint dit aardig te lukken!  Wat houd ik van deze stofjes!!!! Gekregen van mijn DH met Nieuwjaar en door hem met veel liefde uitgezocht (wel geholpen door kenners van "naald en draad" :) ).  Eén van de mooiste cadeau's die ik ooit gekregen heb.  Wat kent hij me goed!De onderste blokken moeten er nog aan, nog wat details hier en daar, nog een tweetal bloemetjes aanbrengen en bloemknopjes en dan begint het leukste gedeelte.  Het quilten!

Ondertussen ben ik wel al aan een nieuw blok begonnen van een andere Lynette :)
Maar die tweede blok laat ik nog even niet zien.  Wel het afgewerkte eerste blok en de bijhorende boord die ik er nog moet aanzetten.En omdat het al heel lang geleden is dat ik mijn twee schatten nog eens met je gedeeld heb, nog wat foto's van James en Russel.  Let vooral op de positie van Russel.  Zo drinkt hij!  Met één poot in het water en dan gaat hij met zijn kop naar zijn oksel om te drinken.... raar beestje hoor :)  En uiteraard ligt James weer op die plek waar hij niet mag liggen :)
Nog een fijn weekend allemaal en geniet nog van de laatste warmte.  Ik denk dat het na dit weekend wel eens gedaan zou kunnen zijn voor een paar maanden.  Althans toch hier in België.

Toedels
Veerle

3 opmerkingen:

 1. Wat een schat van een man heb jij zeg! En ook nog precies de goeie stofjes uitzoeken! En James en Russel zijn zo lekker eigenwijs, heerlijk!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. have popped over to thankyou for your lovely comment on my blog, I couldn't reply as you are a no-reply blogger.
  have found some lovely projects on your blog, such lovely applique and your crochet is wonderful too.
  thanks for visiting.

  BeantwoordenVerwijderen